Cum iti dai seama ca persoana de langa tine inca te mai iubeste

de DanM

Odata ce ai pus aceasta intrebare deja inseamna ca esti o persoana nesigura pe tine. Raspunsul este chiar in fata ta.

Tu esti singura persoana care poate sa isi dea seama. De exemplu observi schimbarile de comportamenta fata de tine. Daca persoana care o cunosti iti da atentie in continuare ca si pana acum inseamna ca te iubeste. Este totusi posibil ca aceasta persoana sa nu iti mai dea chiar ca inainte dar asta nu inseamna neaparat ca nu te mai iubeste ci inseamna ca persoana deja s-a invatat cu tine ca totul a devenit o obisnuinta. Pana la urma din punctul meu de vedere iubirea este o introducere a obisnuintei si ca una fara alta nu are cum sa existe. O metoda simpla de a afla acest raspuns este de a intreba pus si simplu cealalta perosana (dar nu o intrebare ca oricare). Va trebui sa incepi prin a ii explica cum ca simti ca ceva nu e in regula si daca vrea sa discute despre aceasta. Si dupa o discutie iti poti da seama.

De multe ori persoanele care au aceasta indoiala recurg la mai multe metode de a verifica. Unele dintre ele fiind mai deplasate ca celalalte.

De exemplu o fata ca sa isi verifice iubitu isi pune o alta prietena sa se dea la el ca sa vada cum reactionaza acesta. Acest lucru este o greseala foarte mare pentru ca de multe ori cam 90% raspunsul pe care o sa il primeasca este raspunsul pe care nu il doreste. Acum sa fim seriosi ea a cerut in mare parte raspunsul asta. Poate ca baiatul nu umbla dupa fete da daca ea a trimis fata la baiat i-a redus acestuia munca cu 60%. Si cum de obicei baietii nu gandesc cu capul care trebuie a picat in plasa. O alta metoda de a verifica daca persoana iti e fidela este aceea care isi face alt id de messenger ia niste poze cu o fata care arata bine si intra pe el si ii zice ca ii place de el si ca vrea sa fie impreuna si ii trimite pozele. Si in modul asta o sa primeasca tot raspunsul care nu il vrea.

Aceste exemple sunt valabile atat la baieti cat si la fete. Nu incercati sa aflati daca prietenu sau prietena va este fidela pentru ca e mare seansa sa aflati ce nu vreti. Parca in lumea de azi nu mai stim ce inseamna o relatie seriasa. Ne place sa ne jucam uni cu altii si sa trecem usor mai departe, iar la o anumita varsta ne trezim ca suntem singuri si cu o varsta inaintata.


Eu zice : Eu am incercat si faza cu idul de messenger si cu telefonul si desi nu avea cum sa banuiasca nu a cazut asa ca......nu toata lumea e la fel.
2009-12-18 14:36:04                                           SUS  |  ARTICOLE

eliza zice : e adevarat dar vreau sati mai pun o intrebare daca baietul se comporta cam ciudat in ultima vreme adik nu iti mai zike asa d des ca te iubeste sau ca ejti viata lui etc este ceva rau in asta?
2012-02-08 13:07:17                                           SUS  |  ARTICOLE

raluka zice : iubirea este un lucru frumos sunt niste sentimente frumoase dar trebuie sa sti cum sa le folosesti aceste sentimente eu va urez succes si mai mult noroc in dragoste decat mie
2012-11-27 20:19:12                                           SUS  |  ARTICOLE