Femeile, nehotarate cand isi aleg partenerul

de Admin

Pentru a lua o decizie, barbatii au nevoie de putin timp, in timp ce femeile revin de fiecare data asupra hotararii luate.

Ce vor femeile este un adevarat mister chiar si pentru oamenii de stiinta. O echipa de cercetatori de la Universitatea Wake Forest din Greensboro, Carolina de Nord, au realizat un studiu pentru a afla ce vor barbatii si ce vor femeile. Cercetarea s-a realizat pe un esantion de 4.000 de subiecti, jumatate femei, jumatate barbati, cu varsta cuprinsa intre 18 si 25 de ani. Participantii la studiu trebuiau sa aleaga dintr-un set de zece fotografii doua persoane, una pe care sa o clasifice ca fiind cea mai atragatoare persoana de sex opus, iar apoi o alta persoana pe care sa o clasifice neatragatoare. Studiul s-a desfasurat in doua etape, astfel ca subiectii au trebuit sa revina peste o saptamana si sa refaca testul.

Barbatilor le plac femeile care zambesc

Pentru barbati acest test a fost floare la ureche, deoarece acestia au ales in mai putin de 10 minute femeia atragatoare si femeia care nu corespundea standardelor, in ambele etape, din acelasi set de fotografii. Rezultatele au aratat ca prima alegere facuta de barbati a coincis cu cea de-a doua.

La polul opus s-au aflat femeile care, desi aveau de facut o alegere aparent usoara, ele au avut nevoie de cateva minute pentru a analiza fiecare fotografie in parte, in ambele etape ale testului. Mai mult, dupa ce au facut anumite clasificari, femeile au revenit la decizia luata si au facut un alt clasament, la numai o saptamana distanta. Cercetatorii au constatat ca imaginile alese de barbati erau in proportie de 70 la suta cam aceleasi. Astfel ca barbatilor le plac femeile slabe, cu privire seducatoare si care zambesc.

De cealalta parte, femeile care au participat la studiu au fost influentate, in ambele cazuri, de alegerile facute de persoana care se afla in imediata apropiere. "Barbatii au ales fara sa tina cont de preferintele colegului. Barbatii au stiut exact ce vor atat prima data cat si a doua oara. Deciziile lor nu s-au modificat de la o saptamana la alta. in plus, acestia au putut sa ne explice ce anume i-a atras sau nu la femeia din poza aleasa", spune Claudia Brumbaugh, coautor al studiului. Specialistul adauga ca acelasi lucru nu il poate spune si despre femei, care au tot ezitat sa raspunda concret de ce au facut alegerile respective.

Mai mult, barbatii au ales in functie de trasaturile fizice, in timp ce femeile cereau tot felul de explicatii referitoare la barbatul din poza, cati ani are, cat de inalt este, sau in ce domeniul lucreaza. De asemenea, femeile au ales si in functie de culoarea pielii, daca aveau sau nu musculatura dezvoltata, iar oamenii de stiinta spun ca au acordat prea multa atentie unor astfel de detalii, astfel ca acestea nu l-au putut identifica pe cel mai atragator sa nu dintre barbatii din fotografie. "Testul era simplu. Barbatii au fost fermi in alegerile facute. Daca testul acesta s-ar mai fi repetat, cu siguranta femeile ar fi facut o noua alegere, care nu coincidea nici cu prima, nici cu a doua", spune psihologul Dustin Wood, autorul cercetarii.
BYtqs3elt zice : Pentru Pomisor cateva chei de luetcra. Avem pasaje cheie in care se face diferenta neta intre duh si suflet. N-as vrea sa transcriu pe blogul lui Marius cartile pe care le-am studiat de ceva ani in aceasta problema, de aceea te rog din suflet, cauta cartea Omul Spiritual de Watchmann Nee. Rau nu poate face chiar daca parerea si convingerea ta e clara.Acum revin la prima cheie. 1 Corinteni 15:35-49:- trup firesc, trup duhovnicesc (materie; spirit);- suflet viu, duh datator de viata (psihic; spirit care da viata vesnica -> au functii diferite, chiar daca naturi asemanatoare) remarc faptul ca sufletul e viu, dar daca viata vesnica nu vine dintr-o si printr-o anumita sursa duhul -, atunci constatam ca destinatia vesniciei tine de acest lucru;- omul dintai e din pamant), al doilea din cer (origini total diferite).Insa, sunt convins ca e foarte important sa avem imaginea intregului care este format din trei parti.Am vazut ceva in comentariul tau si vreau sa precizez ca duhul omului nu este abolit la nastere, ci mort fata de Dumnezeu, neputand relationa cu Domnul. Moarte inseamna despartire, insa functiunile duhului exista, astfel omul putand intra in contact cu cealalta lume spirituala fara nici o problema.Am facut eforturi sa inteleg ce ai vrut sa spui cu constiinta, dar nu am inteles. Ne complicam daca bagam multa psihologie, deoarece aici domeniul este Biblia si difera conceptele psihologice.Iar chestiunea cu cele 4 componente pentru ca spiritul are si el sentimente etc., etc. nu tine deloc. Sa nu uitam ca suntem o fiinta, reactionam ca un intreg, chiar daca avem parti componente . Nu suntem 3 intr-un recipient Cu urechea ascult sunetele din ambianta, ochii ma ajuta sa vad ce este in jur, emotiile imi semnaleaza daca am vazut un prieten sau un dusman, gandirea analizeaza situatia iar vointa decide cum sa actionez, in fire sau in Duhul care a venit in duhul meu regenerat.
2015-04-09 10:15:52                                           SUS  |  ARTICOLE

rmC69SrHoKb7 zice : HA! It drives me nuts when people use &qor&;liteoallytquut; inappropriately on their blogs. So thank you for that fun little twist on the "literally" thing. It made me laugh.Also, that command center is intense! And not just the color. I need to get over to that blog and take a closer look.
2016-05-04 04:31:13                                           SUS  |  ARTICOLE