Ce le excita cu adevarat pe femei?

de Admin

Dupa un studiu de o saptamana, cercetatorii englezi au tras concluzia ca femeile care au o cariera de succes au un apetit sexual mai puternic si au parte de mai multa distractie si placere in dormitor. Asa sa fie oare?

Dupa ce s-a descoperit Viagra, a inceput o campanie asidua pentru descoperirea mecanismelor care declanseaza dorintele sexuale la o femeie. O femeie are orgasm mai mult mental decat fizic, sau invers?

In timp ce la barbati este extrem de simplu si de clar, la femei, lucrurile se complica. Se pare, totusi, ca unele femei au in mod natural un libidou mai crescut decat altele, iar asta s-ar putea explica prin prezenta unui nivel mai mare de testosteroni.

Femeile cu mai mult testosteron sunt mai ambitioase si hotarate in privinta lucrurilor pe care le vor si aleg, de obicei, cariere in mod traditional barbatesti, in afaceri si finante. Se pare ca tot ele sunt cele are au cel mai des chef de sex, datorita nivelului crescut de hormoni sexuali. Asadar, aceasta descoperire pare sa confirme faptul ca dorinta feminina, ca si cea masculina, este inradacinata in chimia organismului si ca nu are legatura neaparat cu dispozitiile psihice.

Femeile cu mai mult testosteron pot fi recunoscute cu usurinta. Au indexul la fel de lung ca si inelarul, au o talie un pic mai ingrosata si au mai mult par facial si pe corp decat femeile cu mai putin testosteron.

Psihologii, insa, continua sa creada ca libido-ul feminin este determinat de factori fizici, emotionali, sociali si relationali, deopotriva. Daca ai o imagine proasta despre tine, ai fost traumatizata in copilarie, ai avut experiente neplacute cu un partener nepriceput, atunci e foarte putin probabil sa fii o vampa in dormitor si sa ai parte de orgasme multiple.

Psihologii insista ca nivelul crescut de testosteron nu e insa suficient pentru ca femeia respectiva sa aiba si un apetit sexual ridicat. Libido-ul e dictat si de factori genetici, de stilul de viata si de varsta. Femeile ating apogeul sexualitatii in jur de 35-40 de ani, de aceea sexul se imbunatateste odata cu varsta, in cazul lor.

Cercetarile in domeniul sexualitatii feminine sunt inca incomplete si pline de controverse si contradictii. Savantii nu pot cadea la pace in privinta unei singure teorii care sa explice libido-ul femeii, insa trebuie sa recunoasca cu totii ca a intelege dorintele femeilor e la fel de complicat si dificil cu a intelege o femeie.aaa zice : barbatii
2009-11-16 20:06:54                                           SUS  |  ARTICOLE

gigi becali zice : Portofelele pline cu bani, conturile cu multe zerouri si moneda Botswanei. Ar mai fi prostia si smecheria dar acestea sunt pe plan secund.
2009-11-29 02:43:14                                           SUS  |  ARTICOLE

Ionel zice : Vorba lui nea Gigi de mai jos. Pe femei le excita puterea... financiara
2010-01-29 13:34:14                                           SUS  |  ARTICOLE