Ce bărbat atragi ?

În principiu, orice om este caracterizat printr-o imagine pe care și-o etaleză în societate și printr-o realitate profundă, uneori foarte diferită de această imagine. Moda este instrumentul principal prin care femeile își creează propria imagine și este o adevărată artă să ajungi să nu-ți falsifici existența exagerând în acest domeniu. Riscul este să atragi bărbați care nu ți se potrivesc și să fii în permanență deyamăgită. Este indicat să te exteriorizezi, adică să-ți construiești imaginea exact așa cum îți este personalitatea. Uneori trebuie să sacrifici sau să renunți la anumite lucruri, însă nu uita că supralicitând s-ar putea să pierzi totul. Nu poți să fii și superficială și profundă, și sinceră și misterioasă, și blondă și brunetă în același timp.
Trebuie să fii tu însăți ! Atunci vei atrage exact bărbatul care îți este sortit !
Imaginează-ți ce ai face în următoarele situații :

1. Ai plecat într-o călătorie pentru a găsi un talisman cu ajutorul căruia să-ți poți îndeplini orice dorință. Te deplasezi cu :


2. Între timp s-a lăsat noaptea şi ai rămas fără mijlocul de transport, ba chiar te-ai rătăcit. Îţi doreşti să întâlneşti :


3. La un moment dat, la lumina unui fulger, observi un castel în care stă :


4. Gazda din castel te duce să te culci într-o cameră, în care, la lumina lumânării observi :


5. Te culci, adormi şi când te trezeşti îţi dai seama că de fapt eşti tot în pădure, iar castelul a fost doar un vis. Lângă tine se află în schimb pădurarul, care vrea să te ajute şi eşti impreionată că :


6. Ai o aventură scurtă cu pădurarul :


7. Îţi aminteşti că eşti în căutarea unui talisman şi îl părăseşti pe pădurar. Ceea ce ştii este că talismanul se află în peştera unui vrăjitor frumos şi foarte crud. Îţi faci planul ca atunci când îl vei întâlni :


8. În sfârşit, ajungi la peştera vrăjitorului, care este :


9. Atunci când îl vezi pe vrăjitor îţi dai seama că este :
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_real_escape_string() in /home/rmym1905/public_html/teste/testAtractie.php:263 Stack trace: #0 {main} thrown in /home/rmym1905/public_html/teste/testAtractie.php on line 263