Crearea femeii

de Admin

Domnul se afla in a sasea zi de lucru muncind la crearea femeii, cand a aparut un inger si i-a zis:
-De ce consumi atata timp cu chestia asta?
Domnul i-a raspuns:
-N-ai vazut cate cerinte trebuie sa indeplineasca? Trebuie sa fie lavabila, dar nu din plastic, sa aiba 200 parti mobile, sa functioneze cu Coca light si resturi de mancare, sa aiba brate care sa tina patru copii in acelasi timp, sa aiba un sarut care sa vindece orice, de la o zgarietura la genunchi pana la o inima ranita - si sa faca totul cu doua maini

Ingerul a ramas foarte mirat de toate cerintele:

-Doar doua maini!? E imposibil! Ai asta e doar modelul standard. Asta e prea mult pentru o zi de lucru. Lasa pe maine finalizarea ei Domnul a protestat:
-Sunt asa de aproape sa inchei aceasta creatura care este asa de apropiata inimii mele. Ea aproape ca se vindeca singura cand e bolnava si poate munci 18 ore pe zi. Ea este delicata, dar am facut-o si rezistenta. Habar n-ai cat poate sa indure.
-Va fi in stare sa si gandeasca? a intrebat ingerul.
Domnul i-a replicat:
-Nu numai ca va fi in stare sa gandeasca, dar va putea sa judece si sa negocieze.

Apoi ingerul a observat ceva, a intins mana si a atins obrazul femeii.
-Ups, se pare ca ai o scurgere in modelul asta. Ti-am spus eu ca ai tras prea tare!

-Asta nu e o scurgere, l-a corectat Domnul, este o lacrima!
-La ce e buna lacrima? a intrebat ingerul.
Domnul a zis:
-Lacrima este felul ei de a-si exprima bucuria, tristetea, dezamagirea, iubirea, singuratatea, disperarea si mandria.
Ingerul a ramas foarte impresionat:

-Esti un geniu, Doamne. Te-ai gandit la toate! Femeia este nemaipomenita cu adevarat!

Chiar este! Femeile au puteri care ii uimesc pe barbati. Ele duc greutati si dificultati, dar tot ele poarta fericirea, dragostea si bucuria. Ele zambesc cand ar vrea de fapt sa geama. Ele canta cand le vine sa planga. Ele plang cand sunt fericite si rad cand sunt nervoase. Ele lupta pentru convingerile lor. Se imotrivesc nedreptatii. Refuza un nu cand considera ca exista o solutie mai buna. Ele se lipsesc pe ele pentru ca familia lor sa nu duca lipsa. Merg la doctor cu o prietena speriata. Iubesc neconditionat. Plang cand copiii lor exceleaza si se bucura cand prietenele lor sunt premiate. Se bucura cand aud de nasterea unui bebelus sau de o nunta. Inima lor sufera cand un apropiat moare. Sunt adanc mahnite de pierderea unui membru al familiei si totusi gasesc tarie cand nu mai ramane nici un strop. Ele stiu ca un sarut si o imbratisare pot alina o inima ranita. Femeile sunt de toate marimile, masurile si culorile. Ele conduc, zboara, merg pe jos, alearga sau trimit un e.mail ca sa-ti arate ce mult tin la tine. Inima unei femei este ceea ce face ca lumea sa se miste. Ele aduc bucurie, speranta si iubire. Ele au compasiune si idealuri. Ele ofera suport moral familiei si prietenilor. Femeile au lucruri vitale de spus si totul de oferit.