Noua piesa a lui Michael Jackson - This is it

de Admin

Sony Music a facut o miscare gresita prin lansarea cantecului This is it, interpretat de Michael Jackson. Trecand peste faptul ca nu este foarte apreciat de fani, in arhiva cantaretului existand multe alte compozitii superioare calitativ, acum compania ar putea fi data in judecata de legendarul cantaret Paul Anka. Acesta sustine ca piesa a fost compusa de el, in colaborare cu Megastarul, in 1983, si ca acum, nu a fost creditat pe noul produs ce va fi scos pe piata la finalul lunii.

 

Povestea cantecului s-ar rezuma astfel: in 1983, Michael Jackson si Paul Anka au compus impreuna aceasta piesa, menita a figura pe albumul celui din urma, Walk the line. Dupa ce au lucrat in studio,  Michael ar fi plecat cu inregistrarile si cu actele care atesta creditarea amandurora.

 

 

Compozitia a fost reorchestrata ulterior si lansata sub titlul I never heard, piesa interpretata de Safire in 1991, la care ambii canterti figureaza ca si autori. Acum, Anka sustine ca nu I se acorda creditele cuvenite. John McClain, producatorul cantecului si cel care se ocupa de averea lui Jackson, i-a promis lui Paul Anka faptul ca va beneficia de toate drepturile de autor cuvenite si ca nu este nevoie sa se ajunga la process. 

Piesa This is it va rula la finalul documentarului proiectat in cinematografele din intreaga lume, incepand cu 28 octombrie, si va fi inclusa pe compilatia This is it, lansata tot pe 28 octombrie.
Ionel zice : Super tare piesa asta !
2009-10-14 14:49:00                                           SUS  |  ARTICOLE

gigi zice : Michael asta scoate piese noi si mort . E tare poate ia si un premiu ceva. Se pare ca piesele lui au puterea de a face fata timpului. Un nemuritor printre muritori
2009-10-15 16:07:32                                           SUS  |  ARTICOLE

Ionel zice : Ai dreptate fratele meu alb. Ati auzit ce vrea sa faca tacso acum?
2009-10-15 16:11:40                                           SUS  |  ARTICOLE

Roxxy zice : Michael I love you wherever you are !
2009-10-15 16:13:11                                           SUS  |  ARTICOLE

xu zice : Michael Jackson a fost un retardat !
2010-07-22 12:13:13                                           SUS  |  ARTICOLE

YEUkfX7PYcXC zice : One more thing. I really bleeive that there are several travel insurance web pages of trustworthy companies than enable you to enter your holiday details and find you the estimates. You can also purchase this international travel insurance policy online by using your own credit card. All that you should do is usually to enter your current travel information and you can view the plans side-by-side. Just find the package that suits your allowance and needs and then use your bank credit card to buy the idea. Travel insurance online is a good way to start looking for a respectable company with regard to international holiday insurance. Thanks for giving your ideas.
2014-07-24 21:56:50                                           SUS  |  ARTICOLE