La 16 ani, 20 de parteneri sexuali!

de DanM

Cum imi pierdeam eu timpul pe site-ul de la PRO Tv am gasit un articol care ducea pe www.perfecte.ro, in care femeile se laudau cu numarul de barbati cu care au facut sex. Cea mai tare este o tipa de 16 ani care a avut peste 20 de parteneri! Daca asta nu se numeste debravare atunci ce mai este?


In afara faptului ca ni se mai confirma inca o data ca fetele isi incep viata sexuala la o varsta din ce in ce mai frageda, aflam ca acum nici nu mai tin cont de numarul de relatii sexuale pe care le au. O tipa a recunoscut ca la 16 ani a avut 20 de relatii... . Daca la aceasta varsta a avut atatea relatii sexuale intrebarile care i-mi vin in cap sunt urmatoarele: Oare la ce varsta a inceput sa aiba relatii si cam cate a avut pe an?

Daca unei fete i se pare normal ca la o varsta frageda sa aibe atat de multe relatii ma intreb la vreo 30 de ani cate or sa aiba.

Acum sincer vreau sa cred ca fetele care au scris in acest articol, sunt exceprii si ca o fata, pana la urma nu isi da trupul asa de usor. Nu ca nu ar fi un lucru bun pentru baieti... .

Totusi nu cred ca un barbat ar sta cu o fata care ii spune ca a avut inca 20-30 de barbatii in fata lui, sau daca sta sigur va sta numai pentru a fi al 21-31. Sa fie si el la numar pana la urma.

Se pare ca dragoste si respectul de sine dispare pe an ce inaintam, si o sa ajungem ca toti sa facem o orgie nationala, pentru ca se pare ca relatiile nu mai sunt la moda, si dupa cum se vorbeste, e foarte normal ca acum sa se testeze mai multe relatii sexuale pana sa te opresti sa faci o familie.

Pentru a va arata si voua articolul o sa postez link-ul La 16 ani, 20 de parteneri sexuali!

As dori totusi sa intreb si fetele de pe acest site, ce parere au despre acest lucru.


mada zice : oao
2011-04-21 22:40:19                                           SUS  |  ARTICOLE

Vasile zice : Eu am avut 27 de femei pana acum. Am 20 de ani. Voi cate partenere ati avut?
2012-02-11 21:52:49                                           SUS  |  ARTICOLE