Modelling fete si baieti

Pe acest site veţi găsi

fete frumoase

care sunt, au fost, sau vor fi modele. Dacă doresti sa devii model atunci te rog acceseaza pagina cont nou. MyModels te ajută să devii model. Nu conteză vârsta pe care o ai deoarece frumuseţea nu are vârstă.

DE CE A APĂRUT My Models?

Acest site a apărut pentru a da şansa unei fete să se afirme prin frumuseţea ei. MyModels.ro este o comunitate online de modeling, unde fetele si baietii isi pot afirma frumusetea si priceperea, pentru ca o agentie de modeling sa ii remarce

CE AVEŢI DE CÂŞTIGAT?

Daca doriti o cariera in modeling, atunci ganditi-va la MyModels ca la un CV online de modeling, ca o rampa de lansare in lumea modeling-ului. Noi v-om face tot posibilul sa va punem in contact cu o agentie de modeling, fotograf sau impresar. Fetele frumoase sunt pe my models.

ŞI CEL MAI IMPORTANT LUCRU!!!

Pentru fete frumoase si pentru baieti chipesi, adica pentru voi modelele noastre, vom organiza concursuri cu premii interesante. Colaborand cu cele mai mari firme de modelling din Romania, va oferim oportunitatea de a va lansa in lumea modelling-ului. Te mai întrebi dacă merită înscrierea pe My Models?

CE MAI PUTETI GASI PE ACEST SITE?

Pe MyModels puteti gasi articole si informatii despre modeling, articole pentru fete si articole pentru baieti, teste interesante, precum si o sectiune de DELECTARE, unde va astepata o colectie atent aleasa de bancuri, filmulete amuzante samd


Activitate My Models

Cosmin Bruca s-a inscris pe my Models
acum 480 zile
Vezi profil
Georgia P s-a inscris pe my Models
acum 588 zile
Vezi profil
Cristinutza22 s-a inscris pe my Models
acum 686 zile
Vezi profil
Micut Puiut s-a inscris pe men Models
acum 732 zile
Vezi profil
Danieln Nastasa s-a inscris pe men Models
acum 772 zile
Vezi profil
avis s-a inscris pe men Models
acum 782 zile
Vezi profil
EBC David s-a inscris pe men Models
acum 835 zile
Vezi profil
Francesco Pal s-a inscris pe my Models
acum 885 zile
Vezi profil
macmac s-a inscris pe men Models
acum 1336 zile
Vezi profil
Andrian Madalina s-a inscris pe my Models
acum 1435 zile
Vezi profil

CARE ESTE IDEEA?

Principala idee este aceea ca daca aratati sexi, si aveti calitatile unui model, aveti mai multe sanse de a va face afiramate/afirmati, de catre agentiile de modeling, si toate acestea Gratuit!

Ideea este ca aici sunteti intr-o comunitate de modeling, cu fete sexi, baieti sexi, dar si principalele Agentii de modeling din Romania.

Ideea e că odată înscrisă pe acest site veţi fi votate! În funcţie de numărul de voturi veţi şi câştiga! Cu cât aveţi mai multe voturi cu atât aveţi şansa mai mare să câştigaţi premiile puse la bătaie!!!

NU MAI AŞTEPTA! FĂ PRIMU PAS ŞI CREAZĂ PROPRIUL CONT !!!!

PROVOCARE - Dacă te pricepi să dai sfaturi pentru fete sau ai trăit o experienţă care merită împărtăşită, contactateaza-ne! Cele mai interesante articole vor fi publicate pe My models. Aceasta este sansa ta sa te afirmi atat fizic cat si cu latura ta creativa
Împărtăşeşte ceea ce ştii, ai văzut, ai auzit sau ai trăit !



free counters